Referenties van tevreden klanten

Fotostudio Eye4You, is Anja. En Anja is een gedreven persoon die het beste uit haar zelf maar zeker ook uit haar te fotograferen onderwerp wil halen. Of dat nu Newborn, Zakelijke of wat dan ook voor fotografie is, haar beelden vertellen een verhaal. Ik, als collega fotograaf, heb ook ooit voor haar lens mogen staan. De energie spatte er af en die energie krijg je dan ook als “model” terug. Resultaat: prachtige beelden die wat met je doen. Foto’s vertellen verhalen het is een gave om dat in foto’s tot uitdrukking te kunnen brengen. Anja, fotostudio Eye4You, kan dat. Ik hoop dan ook nog op heel veel mooie en vooral gezellige samenwerkingen met deze studio.

Rob Verbrugge, Rover Fotografie

Anja kan zich goed inleven in de intentie van de opdracht. Ze stelt de betrokken mensen gerust en weet voor de opname een relaxte sfeer neer te zetten. Ze heeft een goed oog voor de compositie van de foto. Ze denkt samen met de klant mee over de efficiëntie en intentie van de opnames. Ze is digitaal vaardig en creatief, zodat alle wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. kortom een kundige en prettige fotograaf.

Leon van Gestel, Coördinator en Docent Wiskunde 2 College

Anja is een zeer enthousiaste vrouw die goed luisterd naar de klantvraag en daar goede invulling aan geeft. Bij portret of trouwfotografie maakt Anja erg goed en leuk contact met het te fotograferen model of modellen. De angst voor de camera ben je zo kwijt bij Anja.
Ook besteed Anja veel werk aan het overige werk zoals boeken, fotolijsten etc.

Eric Nagelkerke, Projectleider Voorbereiding Ballast Nedam

Enthousiast, creatief en vol passie gaat ze voor al haar werk.

Eerlijk advies en kennis van zaken is het pluspunt bij Fotostudio Eye 4 You!

Bas van Hest, Eigenaar bij Basco Design en Basco Webworks

Anja is een van de meest enthousiaste en professionele fotografen die ik ken.

Van idee tot complete uitwerking waarbij geen middel geschuwd wordt, en waar er niet wordt gekeken op een uurtje meer of minder, maar waar heel veel aandacht is voor perfecte afwerking en oog voor detail.

Ron Tosseram, Sales Engineer at Sandvik Coromant

Onlangs heb ik een fotoshoot laten doen bij Anja Tuinder van Fotostudio Eye 4 You voor een aantal corporate/personal foto’s van mezelf.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, alsook de prettige begeleiding in de fotostudio.
Fotostudio Eye 4 You heeft een groot aantal variërende foto’s gemaakt. Alle trucs uit de doos zijn wel toegepast.
Fotostudio Eye 4 You heeft mij als persoon goed begeleid bij diverse houdingen, posities en gezichtsuitdrukkingen.
De foto’s netjes nabewerkt in kleur en zwart wit. Krijg er veel complimenten over.
Zeker een aanrader om eens binnen te lopen.

A. de Lange

Arjan de Lange, Fotograaf bij Visual Act

Anja

Inmiddels kennen wij elkaar al een hele tijd, en ik had een opdracht die ik aan jou wilde uitbesteden.

Zeg maar gewoon gunnen.

Anja werkt met een fotostudio aan huis en is een gedreven fotograaf. Zij neemt niet snel genoegen met zomaar een goede foto, bij Anja moet de kwaliteitsfoto tot in de puntjes kloppen.

Top!

Eigenlijk had ik dit ook verwacht doordat ik je ken.

Bedankt voor de goede uitvoering van mijn opdracht.

Groet Hans

Hans Wansart, A1 Academie

Ervaring CORPORATE SHOOT bij Anja Tuinder

Van mij is nog nooit in mijn leven een foto gemaakt waar ik écht blij mee was. Deze ervaring deel ik niet meer sinds de Corporate Foto Shoot in de studio van Anja Tuinder.
Ik heb Anja vaak zien fotograferen bij evenementen en zag daarna de mooie resultaten. Omdat ik tijdens sollicitaties herhaaldelijk commentaar kreeg op mijn foto die op mijn CV staat, (in het écht ben je veel leuker!) werd het hoog tijd voor een nieuwe foto waar ik wél leuk op sta. Ik heb ervaren, dat het belangrijk is om op je CV, Linkedin profiel of op je visitekaartje een goede foto te hebben. Vooral als je aan het solliciteren bent!
Het resultaat na de shoot was geweldig. Anja weet jou zo te fotograferen dat je straalt en er verbluffend uitziet. Het is dus wel mogelijk om blij te zijn met van jou gemaakte foto’s! De Fotograaf maakt hierbij het grote verschil. Dankjewel Anja!!

Carla Heefer
Positive: Professionalism

Professionele en spontane foto-shoot voor website en linkedin laten maken. Bij Anja komt dat goed !!, de gemoedelijke sfeer waarin zij werk draagt bij aan spontane foto’s, je voelt je gelijk op je gemak. Daarnaast een zeer professionele uitrusting en een vakvrouw die weet hoe je daar mee omgaat. Een super mooi resultaat geworden waar we erg blij mee zijn en professioneel voor de dag mee kunnen komen.

(Translated by Google)
Have a professional and spontaneous photo shoot made for website and LinkedIn. With Anja that will be fine !!, the friendly atmosphere in which she works contributes to spontaneous photos, you immediately feel at ease. In addition, very professional equipment and a professional who knows how to deal with it. It turned out to be a super nice result that we are very happy with and can present professionally.

Edwin Boon, Deal Source
Positive: Professionalism, Quality, Value

Onlangs heeft Anja een prachtige foto-shoot gemaakt van onze dochter Lieke. Wij zijn echt heel erg tevreden met het eindresultaat. De manier waarop Anja alles aanpakt en heeft voorbereidt heeft geleid tot een hele fijne samenwerking en een super eindresultaat waar we trots op zijn. Nogmaals bedankt Anja. Gr Bas

(Translated by Google)
Recently Anja made a beautiful photo shoot of our daughter Lieke. We are really very satisfied with the end result. The way in which Anja approaches and has prepared everything has led to a very nice collaboration and a great end result that we are proud of. Thanks again Anja. Gr Bas

Bas de Bruin , DasvanBas , Websitecreaties
Positive: Professionalism, Quality

Anja is enorm professioneel zorgt telkens weer voor een mooi en verbluffend eindresultaat. Naast dat ze enorm flexibel is en ook geen afstand te ver vóór haar is, ze is ook een heel prettig, open en fijn persoon om mee te werken. Een aanrader is dan ik echt een understatement!!

(Translated by Google)
Anja is extremely professional and always ensures a beautiful and astonishing end result. Besides the fact that she is extremely flexible and not too far ahead of her, she is also a very pleasant, open and pleasant person to work with. I would really recommend it an understatement !!

Bart Hop , Smart Building Partners
Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value

Goede vakvrouw die een foto laat vertellen wat je wilt zien. Meerdere keren met Anja onze projecten mogen vastleggen en iedere keer weet ze ons weer positief te verassen.
Blijft zeker onze “hof” fotograaf.

(Translated by Google)
Good professional who shows a photo what you want to see. Several times with Anja to record our projects and every time she knows how to surprise us in a positive way.
Will certainly remain our “court” photographer.

Ronald Gronsveld , Rofianda B.v.
Positive: Professionalism, Quality

Zeer professionele en mooie foto’s. Je wordt van begin tot eind meegenomen in haar begeleiding.
Het eind resultaat is schitterend. Anja heeft van ons al 2 familie reportages gemaakt. Tot uiterste tevredenheid.

(Translated by Google)
Very professional and beautiful photos. You will be included in her guidance from start to finish.
The end result is beautiful. Anja has already made 2 family reports of us. To the utmost satisfaction.

Michael Emmers
Positive: Professionalism, Quality

Met veel zorg en passie werkt Anja aan de mooiste stukken. Wij zijn zeer content en blij met het eindresultaat en komen zeker terug!

Groet,

Richard Kraan

(Translated by Google)
Anja works on the most beautiful pieces with great care and passion. We are very content and happy with the end result and will definitely be back!

Greeting,

Richard Crane

Richard Kraan , DAT Afbouw
Positive: Professionalism, Quality

Top werk van Anja. Uitstekende fotograaf en met haar nieuwe werk een toppertje.

(Translated by Google)
Top work by Anja. Excellent photographer and with her new work a topper.

Sandra Ammerslaan
Positive: Professionalism

Zéér vakkundig, oog voor detail.
Komt met ideeën aan dragen die boven alle verwachtingen stijgen, gewoon iets waar je zelf dus niet aan denkt .. echt TOP.. !! Anja, bedankt !!!

(Translated by Google)
Very professional, with an eye for detail.
Comes with ideas to wear that exceed all expectations, just something you don’t think about yourself .. really TOP .. !! Anja, thank you !!!

Dumont / Bike Guill van de Ven
Positive: Professionalism, Quality

Maakt hele mooie bruids foto’s ,heel persoonlijk, en zeer professioneel.

(Translated by Google)
Takes beautiful bridal photos, very personal and very professional.

Jack van de Ven

Fotostudio Eye 4 You, is doen waar je goed in bent, foto’s maken met passie en een uitstraling die nét iets anders is dan bij een ander!

(Translated by Google)
Photostudio Eye 4 You is doing what you are good at, taking pictures with passion and a look that is something different than with someone else!

Pancras Pouw / BeUnited

Top fotograaf….. snapt je ideeën en weet er dan een mooi plaatje van te maken… denkt mee… vrolijk, relaxt… echt een aanrader!

(Translated by Google)
Top photographer ….. understands your ideas and knows how to make a nice picture … thinks along … cheerful, laid back … really a must!

Petra Kastelijn
Positive: Professionalism

Top kwaliteit foto’s en professioneel.

(Translated by Google)
Top quality photos and professional.

Romy en Fred van Vloten / ZPRESS
Positive: Professionalism, Quality
Wederom prachtige foto’s gemaakt van een project waar wij aan mee hebben gewerkt, deze keer van het stadskantoor in Tilburg. Anja is zeer prettig om mee samen te werken. Ze weet hoe ze gebouwen moet fotograferen en heeft daardoor ook weinig input nodig om goede en bruikbare foto’s te maken.
Linda Beentjes / Nelissen Ingenieursbureau B.V.