Referenties van tevreden klanten

Fotostudio Eye4You, is Anja. En Anja is een gedreven persoon die het beste uit haar zelf maar zeker ook uit haar te fotograferen onderwerp wil halen. Of dat nu Newborn, Zakelijke of wat dan ook voor fotografie is, haar beelden vertellen een verhaal. Ik, als collega fotograaf, heb ook ooit voor haar lens mogen staan. De energie spatte er af en die energie krijg je dan ook als “model” terug. Resultaat: prachtige beelden die wat met je doen. Foto’s vertellen verhalen het is een gave om dat in foto’s tot uitdrukking te kunnen brengen. Anja, fotostudio Eye4You, kan dat. Ik hoop dan ook nog op heel veel mooie en vooral gezellige samenwerkingen met deze studio.

Rob Verbrugge, Rover Fotografie

Anja kan zich goed inleven in de intentie van de opdracht. Ze stelt de betrokken mensen gerust en weet voor de opname een relaxte sfeer neer te zetten. Ze heeft een goed oog voor de compositie van de foto. Ze denkt samen met de klant mee over de efficiëntie en intentie van de opnames. Ze is digitaal vaardig en creatief, zodat alle wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. kortom een kundige en prettige fotograaf.

Leon van Gestel, Coördinator en Docent Wiskunde 2 College

Anja is een zeer enthousiaste vrouw die goed luisterd naar de klantvraag en daar goede invulling aan geeft. Bij portret of trouwfotografie maakt Anja erg goed en leuk contact met het te fotograferen model of modellen. De angst voor de camera ben je zo kwijt bij Anja.
Ook besteed Anja veel werk aan het overige werk zoals boeken, fotolijsten etc.

Eric Nagelkerke, Projectleider Voorbereiding Ballast Nedam

Enthousiast, creatief en vol passie gaat ze voor al haar werk.

Eerlijk advies en kennis van zaken is het pluspunt bij Fotostudio Eye 4 You!

Bas van Hest, Eigenaar bij Basco Design en Basco Webworks

Anja is een van de meest enthousiaste en professionele fotografen die ik ken.

Van idee tot complete uitwerking waarbij geen middel geschuwd wordt, en waar er niet wordt gekeken op een uurtje meer of minder, maar waar heel veel aandacht is voor perfecte afwerking en oog voor detail.

Ron Tosseram, Sales Engineer at Sandvik Coromant

Onlangs heb ik een fotoshoot laten doen bij Anja Tuinder van Fotostudio Eye 4 You voor een aantal corporate/personal foto’s van mezelf.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, alsook de prettige begeleiding in de fotostudio.
Fotostudio Eye 4 You heeft een groot aantal variërende foto’s gemaakt. Alle trucs uit de doos zijn wel toegepast.
Fotostudio Eye 4 You heeft mij als persoon goed begeleid bij diverse houdingen, posities en gezichtsuitdrukkingen.
De foto’s netjes nabewerkt in kleur en zwart wit. Krijg er veel complimenten over.
Zeker een aanrader om eens binnen te lopen.

A. de Lange

Arjan de Lange, Fotograaf bij Visual Act

Anja

Inmiddels kennen wij elkaar al een hele tijd, en ik had een opdracht die ik aan jou wilde uitbesteden.

Zeg maar gewoon gunnen.

Anja werkt met een fotostudio aan huis en is een gedreven fotograaf. Zij neemt niet snel genoegen met zomaar een goede foto, bij Anja moet de kwaliteitsfoto tot in de puntjes kloppen.

Top!

Eigenlijk had ik dit ook verwacht doordat ik je ken.

Bedankt voor de goede uitvoering van mijn opdracht.

Groet Hans

Hans Wansart, A1 Academie

Ervaring CORPORATE SHOOT bij Anja Tuinder

Van mij is nog nooit in mijn leven een foto gemaakt waar ik écht blij mee was. Deze ervaring deel ik niet meer sinds de Corporate Foto Shoot in de studio van Anja Tuinder.
Ik heb Anja vaak zien fotograferen bij evenementen en zag daarna de mooie resultaten. Omdat ik tijdens sollicitaties herhaaldelijk commentaar kreeg op mijn foto die op mijn CV staat, (in het écht ben je veel leuker!) werd het hoog tijd voor een nieuwe foto waar ik wél leuk op sta. Ik heb ervaren, dat het belangrijk is om op je CV, Linkedin profiel of op je visitekaartje een goede foto te hebben. Vooral als je aan het solliciteren bent!
Het resultaat na de shoot was geweldig. Anja weet jou zo te fotograferen dat je straalt en er verbluffend uitziet. Het is dus wel mogelijk om blij te zijn met van jou gemaakte foto’s! De Fotograaf maakt hierbij het grote verschil. Dankjewel Anja!!

Carla Heefer